Cookoffen är en mattillställning i vilken förhoppningsvis fem lag kommer att deltaga under en månads tid. Varje lördag ska en trerättersmiddag lagas av ett lag samt ätas och betygsättas av övriga. Edit: Cookoffen är en mattillställning i vilken slumpmässig sida slås upp i kokbok och maten tillagas utan kompromisser. Edit: Cookoffen är en mattillställning där ngn sorts matrelaterad tävling äger rum och/eller viktig mathändelse dokumenteras.
tisdag 18 januari 2011
Vin eller inte vin
Ytterligare ett förslag är att dryck till maten ej specificeras i menyinskicket och ej inkluderas i betygssättningen. Dels med tanke på att det är tio personer involverade och att bara drycken då kan dra iväg en hel del, dels med tanke på att det är flera som inte dricker vin till mat. Det betyder dock inte att vin måste uteslutas, bara att det inte finns något tvång eller rapporteringsskyldigheter. Was sagen Sie?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mjo, håller med om att vin till 10 personer kan dra iväg och till råga på detta är det några som inte har fallit för grupptrycket och dricker vin.
SvaraRaderaDock kan det vara svårt att "ej inkludera i betygsättningen" då vinet och maten (förhoppningsvis) lyfter varandra. Känns som att kriterierna "smak" och "allmän trevnad" är intimt sammankopplade i samspelet vin och mat.
Att servera vin till maten och sen EXKLUDERA vinet från betygssättningen tror jag blir svårjobbat för de allra flesta men kan vara det bästa alternativet med tanke på svårigheterna..